styrsö skäret bröllop Integritetspolicy

glutenfri äppelpaj mandelmjöl havregryn andragradsekvationen på engelska Integritetspolicy

dåliga ordvitsar djur Publicerad: 2018-05-24

tränat biceps kan inte räta ut armen  

solskyddsfilm bil göteborg Denna integritetspolicy gäller omedelbart för nya användare och från och med den 25 maj 2018 för befintliga användare. Den här Integritetspolicy ersätter alla tidigare versioner.

stadsbiblioteket malmö öppettider lördag Vår integritetspolicy beskriver hur vi samlar in, använder, sparar, lämnar ut och skyddar dina personuppgifter. Policyn gäller för unga föräldrar säsong 2 youtube och laserowe wybielanie zębów lampą beyond opinie, för all vår kommunikation och alla relaterade tjänster.

letter of credit på svenska Genom att acceptera denna Integritetspolicy samtycker du till att vi får samla in, använder, lämna ut och spara dina personuppgifter på de sätt som beskrivs i denna Integritetspolicy. Vid förändring i vår integritetspolicy kommer denna sida att uppdateras.

olika kontantinsatser vid husköp  

psykisk ohälsa hjälp lund bränt barn skyr elden Vad är GDPR?

frukost melvins malmö GDPR är en dataskyddsförordning och en förkortning av “General Data Protection Regulation”. GDPR börjar gälla i hela EU den 25 maj 2018 och ersätter den nuvarande Personuppgiftslagen (PUL).

professionell säkerhet konkurs  

har gjort mig på engelska betygskriterier svenska som andraspråk åk 9 Vem är registeransvarig för mina personuppgifter?

tre advokater malmö Diesel Power Sweden AB, Kungsparksvägen 21, 434 39 Kungsbacka, med telefonnummer 031-748 62 00 är registeransvarig för de personuppgifter som du skickar till oss och ansvarar för dina personuppgifter i enlighet med gällande dataskyddsbestämmelser.

var menat på engelska  

stridsvagnar på gotland härdad till engelska Vilken typ av personuppgifter samlar ni in och hur använder ni och behandlar ni mina personuppgifter?

bergvärmepump nibe pris Vi samlar in persondata som du skickar in till oss exempelvis när du gör en beställning, anmäler dig till vårt nyhetsbrev eller kontaktar vår kundservice. Dina personuppgifter som du skickar in till oss kan innehålla kontaktinformation och information om din betalning. Nedan kan du läsa mer ingående hur vi behandlar dina personuppgifter.

vila klänningar på nätet  

bälteskudde test 2015 norra kyrkogården lund karta Beställningar/köp

stångarö 2 nykvarn träningsvärk vaderna utan träning Personuppgifter behandlas för att:

  • Leverera en köpt produkt, inklusive avisering om leverans
  • Hantera betalningar, inklusive analyser av vilka betallösningar som ska erbjudas
  • Hantera retur-, reklamation- och garantiärenden

blöder hål i örat kompletterande pedagogisk utbildning malmö De kategorier av personuppgifter som behandlas är:

  • Namn
  • Kontaktuppgifter, exempelvis adress, e-post och telefonnummer
  • Betalinformation, exempelvis transaktionsreferens och transaktionstidpunkt
  • Betalningshistorik
  • Orderinformation, exempelvis vilken vara som har beställts

tjänstebil bmw 520 Laglig grund: Fullgörande av köpeavtal

märkesväskor dam rea  

lätt efterrätt med vit choklad kringlan svensson podcast åsa linderborg Nyhetsbrev

anne marie körling familj kängurutävlingen 2018 facit Personuppgifter behandlas för att:

  • Erbjuda rådgivning, kampanjer, förmåner, rabatter, generella och personliga erbjudanden, inbjudningar till mässor, gåvor eller annan direktmarknadsföring.
  • Baserat på analyser kan mottagare av vårt nyhetsbrev delas in i olika kundgrupper för att ge olika grupper (segment) olika erbjudanden.

betyg poäng gymnasiet skadestånd ofredande sms De kategorier av personuppgifter som behandlas är:

  • Namn
  • Kontaktuppgifter, exempelvis adress, e-post och telefonnummer.
  • Bostadsort
  • Köphistorik
  • Användargenererade data, till exempel klick- och besökshistorik.
  • Tekniska uppgifter om dator, mobiltelefon och andra enheter som du använder och dess inställningar, exempelvis språkinställning.

fängelsetid för dråp Laglig grund: Berättigat intresse

trådlösa hörlurar till tv  

utbildning till undersköterska helsingborg fuktighetskräm för män test Kundserviceärenden

armani parfym herr åhlens svärtar ner korsord Personuppgifter behandlas för att:

  • Kunna identifiera och kommunicera med kunden och besvara förfrågningar som kommer in till kundtjänst via telefon eller i digitala kanaler, inklusive sociala medier.
  • Utreda klagomål- och supportärenden, inklusive teknisk support.

frågor att svara på om sig själv mental träning barn idrott De kategorier av personuppgifter som behandlas är:

  • Namn
  • Kontaktuppgifter, exempelvis adress, e-post och telefonnummer
  • Din korrespondens
  • Uppgift om tidpunkt för köp, fel eller klagomål på produkt
  • Tekniska uppgifter om din utrustning som är nödvändig för supportärenden
  • Laglig grund: Berättigat intresse

macka med jordnötssmör kcal  

överleva på engelska straffskala försök till bedrägeri Marknadsföring

apokalypsens gröna ryttare ruskindsjakke dame grøn Personuppgifter behandlas för att:

  • Visa relevanta produktrekommendationer, påminna om kvarglömda/övergivna digitala varukorgar eller spara varukorg för att förenkla framtida köp eller liknande åtgärder.
  • Skicka direktmarknadsföring via e-post, sociala medier eller andra kanaler för kommunikation.

misstänkte svenske skidåkaren fin text om livet på engelska De kategorier av personuppgifter som behandlas är:

  • Namn
  • Kontaktuppgifter, exempelvis adress, e-post och telefonnummer
  • Bostadsort
  • Uppgifter om hur kunden använder företagets webbsidor och andra digitala kanaler
  • Uppgifter om genomförda köp
  • Användargenererade data, till exempel klick- och besökshistorik

handelshögskolan göteborg logga Laglig grund: Berättigat intresse

fullmakt betala räkningar dödsbo  

lediga tjänster rimbo semesterlön timanställd handels Utvärdering/Utveckling

musikens historia göteborg kondenserad mjölk laktos Personuppgifter behandlas för att:

  • Göra tjänster mer användarvänliga, exempelvis ändra användargränssnittet för att förenkla informationsflödet eller för att lyfta fram funktioner som ofta används i våra digitala kanaler
  • Ta fram underlag i syfte att förbättra varu- och logistikflöden, exempelvis genom att kunna prognostisera inköp, lager och leveranser
  • Ta fram underlag i syfte att utveckla och förbättra vårt sortiment
  • Ta fram underlag i syfte att utveckla och förbättra vår resurseffektivitet ur ett miljö- och hållbarhetsperspektiv, till exempel genom att effektivisera inköp och planering av leveranser
  • Ta fram underlag i syfte att förbättra IT-system för att höja säkerheten för våra besökare och kunder generellt

vad heter koncentrera sig på engelska malene birger väska zalando De kategorier av personuppgifter som behandlas är:

  • Köp- och användargenererade data, exempelvis klick- och besökshistorik
  • Bostadsort
  • Din korrespondens och feedback avseende våra tjänster och produkter
  • Tekniska data rörande enheter som används och inställningar till exempel språkinställning, IP-adress, webbläsarinställningar, tidzon, operativsystem, skärmupplösning och plattform

mänskliga rättigheter sverige Laglig grund: Berättigat intresse

motormännen testcenter umeå  

digital brevlåda skatteverket kivra hakan ural ve karısı Rättsliga förpliktelser (bokföringslagen, produktansvar, produktsäkerhet och skydd av personuppgifter i IT-system)

uppställningsplats husvagn eskilstuna skapligt enkelt påskpyssel Personuppgifter behandlas för att:

  • Kunna uppfylla rättsliga förpliktelser, enligt krav i lagar, domar eller myndighetsbeslut. Dessa kan till exempel avse krav avseende produktansvar och produktsäkerhet. Det kan också vara framtagande av kommunikation och information till allmänheten och kunder om produktlarm och produktåterkallelser vid en defekt eller hälsovådlig vara eller i den mån det krävs av annan lag och kan hänföras till en enskild individ

torra ögon på natten gps spårare bil De kategorier av personuppgifter som kan behandlas är:

  • Namn
  • Kontaktuppgifter, exempelvis adress, e-post och telefonnummer
  • Din korrespondens
  • Uppgift om tidpunkt för köp, fel eller klagomål på produkt
  • Betalningsinformation

himlen var oskyldigt blå lyrics Laglig grund: Rättslig förpliktelse

populärkultur simon lindgren pdf  

året runt camping pris samlarmani på engelska Lagöverträdelser

lösenord fångarna på fortet god köttfärslimpa utan ägg Personuppgifter behandlas för att:

  • Utreda eller förhindra bedrägerier eller andra lagöverträdelser
  • Förhindra skräppostutskick, trakasserier, försök till olovliga köp eller andra åtgärder som är förbjudna
  • Skydda och förbättra vår IT-miljö mot angrepp och intrång

motståndare översättning engelska stängde av datorn under uppdatering De kategorier av personuppgifter som behandlas är:

  • Köp- och användargenererade data, exempelvis klick- och besökshistorik
  • Data rörande enheter som kunden använder och inställningar, exempelvis språkinställning, IP-adress, webbläsarinställningar, tidzon, operativsystem, skärmupplösning och plattform
  • Uppgifter om hur våra digitala tjänster används

skrikande katt på natten Laglig grund: Rättslig förpliktelse

satellitbilder live väder  

vad är ett salutogent synsätt på hälsa låna pengar till renovering nordea Cookies

betraktarens öga engelska Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. En cookie är en liten textfil som lagras i din dator. När du besöker en webbplats som använder cookies gör det att webbplatsen kommer ihåg dina personliga inställningar, exempelvis språk. Cookies används också för statistiska ändamål.

mitt kök lyxiga kanelbullar I inställningarna för din webbläsare kan du ändra så att cookies inte sparas. Detta medför dock att du inte kan ta del av webbplatsens fulla funktionalitet då den bygger på användningen av cookies.

katter till salu göteborg 2016  

sommarjobb 2015 stockholm 17 år glömmer namn stress Vem har tillgång till mina personuppgifter?

vi köper din bil linköping Diesel Power Sweden AB lämnar inte ut dina personuppgifter eller din e-post till tredje part, såvida inte särskilda skäl föreligger. Personuppgifterna kan komma att överföras till Diesel Powers samarbetspartners när det gäller marknadsföring, distribution, transporter, betallösningar och IT-tjänster. I dessa fall behandlar partners uppgifterna som självständiga personuppgiftsansvariga i enlighet med deras egna integritetspolicyer och hanteringsinstruktioner.

hyra kanot stockholm skärgård Diesel Power strävar efter att behandla personuppgifter inom EU/EES samt samarbeta med partners och leverantörer som behandlar personuppgifter inom EU/EES.

vart du än går niklas strömstedt  

boka pass friskis och svettis örebro trelleborgs allehanda dödsannonser Hur lagrar ni mina personuppgifter?

skötselråd piercing tunga Behandlingen sker enligt gällande lagstiftning och innebär att personuppgifter inte bevaras under en längre tid än vad som är nödvändigt med hänsyn till ändamålen med behandlingen. Detta innebär rent praktiskt att uppgifter gallras bort då de inte längre är aktuella eller nödvändiga för analyser eller direktmarknadsföring och de ändamål som de har samlats in för. Vid all hantering av personuppgifter iakttas dock alltid hög säkerhet och sekretess.

helgjobb butik göteborg  

jon jönsson transfermarkt domnade tår cykling Vad är mina rättigheter?

det luktar avlopp i källaren fränkischer tag kronach sport Tillgång

bonderöven säsong 18 Vi vill vara öppna och transparenta med hur vi behandlar dina uppgifter. Du har rätt att begära tillgång till dina uppgifter som av oss lämnas i form av ett så kallat registerutdrag. Ifall du vill ha sådan information ska du lämna in en skriftlig begäran till oss. Begäran ska enligt personuppgiftslagen skickas in underskriven av dig per post och kan alltså inte skickas per e-post. Om vi tar emot en begäran om tillgång, kan vi komma att fråga om ytterligare uppgifter för att säkerställa vilka uppgifter du vill ta del av och att vi lämnar ut uppgifterna till rätt person.

räkna ut din skatt i procent bäst på netflix sverige Rättelse

jyske bank afdelinger københavn Du har alltid rätt att begära att dina personuppgifter rättas om uppgifterna är felaktiga. Inom ramen för det angivna ändamålet har du också rätt att komplettera eventuellt ofullständiga personuppgifter.

massivt trägolv ek ta bort spionprogram från mobilen Begränsning och radering

psykisk sjukdom hos äldre Du har rätt att begära begränsning eller radering av personuppgifter som vi behandlar om uppgifterna inte längre är nödvändiga för de ändamål för vilka de har samlats in eller behandlats. Du har även rätt att begränsa eller radera personuppgifterna om du anser att personuppgifterna behandlats på ett olagligt sätt. Notera att vi inte kan radera dina personuppgifter om de krävs av någon juridisk lag.

höstgryta med kantareller och enbär visa usa från sverige Klagomål

säljpoolen peter nilsson Du har rätt att lämna klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen, www.datainspektionen.se.

fotbollsskor dam gräs  

den åttonde engelska skogås centrum pizzeria Jag vill komma i kontakt med er angående ovan

sköta om elefantöra Du kan alltid kontakta oss om du har några frågor eller funderingar om vår integritetspolicy.

mössor barn hm E-post: [email protected]
bästa romantiska hotell sverige
Tel: +46 (0) 31 748 62 00
Adress: Diesel Power Sweden AB, Kungsparksvägen 21, 434 39 Kungsbacka, Sweden

gubben i lådan kungsbacka  

cynique définition dictionnaire dynamisk stretch höftböjare Ändring av policyn

medmera poäng sas Diesel Power förbehåller sig rätten att ändra och uppdatera policyn. Vid materiella ändringar av policyn eller befintlig information ska behandlas på annat sätt än vad som anges i Policyn, kommer Diesel Power informera om detta på lämpligt sätt.